My name is…

Posted in - Thoughts on januari 12th 2016 0 Comments FullSizeRender-4

Als je Manoah al een tijdje volgt valt je sinds vandaag iets op. Ik heb een andere naam! Nog steeds heet dit fijne bedrijf Manoah Music, maar mijn roepnaam heb ik veranderd! Ik heet dan ook vanaf nu: ZOË :).

Mijn hele leven heb ik al het gevoel dat mijn naam niet bij mij klopt. Sabrina voelde gewoon heel vaak niet als mij. Door de jaren heen best wel eens erover nagedacht om dit te veranderen, maar vaak kon ik dan niet de naam bedenken die dan wel bij mij past. Afgelopen half jaar ben ik hier veel bewuster en intensiever mee bezig geweest. Natuurlijk super spannend, om te delen met de mensen om je heen!

Wat gaf de doorslag om nu toch echt over te gaan tot actie? Zoals ik onder het kopje ‘about me’ schrijf is Manoah een initiatief dat door mijn ervaringen heen heeft mogen groeien, stilletjes, maar vastberaden. Het is een proces van dichter bij mezelf komen en hoe ouder ik word hoe beter dit lukt. Maar ook des te verder ik van mijn naam af kwam te staan. Ik ben vorig jaar 30kg afgevallen (dus wordt tijd voor nieuwe foto’s hihi) en dit gaf de uiteindelijk doorslag. Niet alleen van binnen steeds meer mezelf, maar ook van buiten! A new me, a new name…

Dan dat moment dat ik de naam Zoë hoorde, ik geloof dat ik het ergens op straat hoorde. Ik was geprikkeld en de dagen daarna bleef deze naam maar in m’n hoofd zitten.. Zoë…. Ja ik voelde een klik! That’s me :) Nu weet je door Manoah waarschijnlijk wel dat ik houd van namen met een betekenis. Zoë betekent: leven. Zo mooi, wat er ook gebeurt op mijn pad, wind mee of tegen, ik wil kiezen voor leven! Ik wil kiezen voor een positieve houding en steeds weer energie investeren in de schoonheid van het leven.

Daarom vind ik Manoah ook zo fijn, het gaat altijd over het vieren van leven! Of je nu bezig bent met je trouwdag of een ander fijn feestje mag vieren, laten we vooral samen het leven vieren.

Please leave a Comment