Engaged twenty-16

Posted in - Wedding on februari 17th 2016 0 Comments Engaged-Trouwbeurs5

Over minder dan 2 weken is weer het hele weekend lang het leukste trouw-voorbereidings-feestje van Nederland: Engaged! Zijn jullie verloofd? Ga je aankomende zomer trouwen? Of zoek je inspiratie voor misschien wel vrienden die gaan trouwen? Werk je zelf in de trouwbranche? This is the place to be! Ok, ok, je kan het al merken: ik ben een fangirl ;-).

Engaged is opgezet door Judith die destijds werkte als succesvol fotografe in de trouwbranche. Judith heeft vanaf het eerste uur doorgehad dat de trouwbeurzen van Nederland wel een beetje verfrissing konden gebruiken. Eigenlijk zijn de meeste beurzen gewoon behoorlijk achterhaald en een vertegenwoordiging van 13 in een dozijn bedrijven aanbod. Misschien is die grote Love & Marriage beurs prettig om bij langs te gaan als je echt nog geen idee hebt hoe jullie de dag willen vorm geven. Máár als je weet wat voor type stel jullie zijn en op zoek bent naar eigenheid? Dan is Engaged je antwoord! Hier vind je alleen maar hand picked vendors! Mensen met liefde voor hun werk en die met passie hun steentje willen bijdragen aan jullie grote dag. Zo gepassioneerd als de vendors zijn, zo gepassioneerd is het team van Engaged dat weer keihard achter de schermen bezig is voor een aankomende editie.

Wil je meer lezen hoe ik als Manoah die eigenheid zoek samen met stellen? Of zoek je nog inspiratie voor jullie ceremonie? Ik ben hierover geinterviewd! Check it here :)

Dus niet aarzelen en gewoon nu je kaartjes gaan bestellen door deze link. Dan zie ik jullie zaterdag 27 of zondag 28 februari in Delft. Denken jullie er over na om Manoah op jullie trouwdag te boeken? Dan zou ik zeker je kaartje boeken, want speciaal voor de bezoekers van Engaged houd ik een leuke winactie!

Engaged-Trouwbeurs2

12510458_1165453060151393_236024654069683497_n

Please leave a Comment