Creative Life ❥

Posted in - Business on maart 30th 2017 2 Comments afdelingbeeld.nl_Creative Live_08_web

Afgelopen vrijdag was het zo ver:
Het nieuwe toffe evenement in beurs land: CREATIVE LIFE!

Samen met Te Leuk Eventdesign gaven zij de meest creatieve huiskamer van Nederland vorm. Veel leuke elementen als: bloggers, je laten inspireren tijdens de presentaties en masterclasses en je kon aanschuiven aan de tekentafel van diverse illustratoren. Daarnaast waren er ook ontzettend veel handmade standhouders, die hun werk lieten zien en ook vaak verkochten. Mega inspirerende sfeer kan ik je vertellen! 

Toen ik hoorde dat het een beurs zou zijn voor creatievelingen moet ik eerlijk bekennen dat ik vreesde voor een suf mutsen gehalte van vrouwen die graag met elkaar in een kringetje zitten te punniken. Gelukkig was het alles behalve dat! De Werkspoorkathedraal in Utrecht is op zichzelf al een plaatje van een industriële locatie, maar Te leuk Eventdesign heeft samen met het team van Creative Life echt een waanzinnig beurs neergezet. Alle stands waren in de basis door de organisatie gebouwd, waardoor het een prachtig geheel vormde. De stijl valt denk ik te omschrijven als: industrieel, eclectisch, fun, urban jungle, licht. Gorgeous! check these photos:

afdelingbeeld.nl_Creative Live_06_web

afdelingbeeld.nl_Creative Live_09_web afdelingbeeld.nl_Creative Live_53_webafdelingbeeld.nl_Creative Live_17_webafdelingbeeld.nl_Creative Live_68_web

Ik was dan ook nog eens de bofkont die hier mocht spelen. Ook voor mijn plekje stuur ik veel liefde naar de leukerds van Te Leuk Eventdesign, want wat hebben zij een heerlijke plek voor mij gecreëerd. Fijne planten, houten krat, perzisch tapijtje, logo en natuurlijk m’n eigen Manoah koffertjes en versterker. Ik mocht zitten bij de gezellige koffie trucks en wit geverfde biertafels (ook een goeie tip om dat te doen voor je bruiloft!). Ik stond vlakbij de ingang, dus veel bezoekers kwamen binnen, kregen de plattegrond en gingen eerst even met een bakkie koffie en mijn muziek bedenken hoe zij hun dag wilden vormgeven. Zo mooi om al die vriendinnen, moeders en dochters en een enkel stelletje te zien.afdelingbeeld.nl_Creative Live_27_webDSC01156afdelingbeeld.nl_Creative Live_25_web kopie

Creative Life, bedankt dat ik mijn bijdrage mocht brengen aan jullie eerste evenement! Het was mijn eerste opdracht weer sinds mijn zwangerschapsverlof en ik heb ontzettend genoten. Hier wil ik wel vaker m’n baby voor wegbrengen ;-).

Veel liefs! x

Photo credits: Afdeling Beeld

As of now (2) people have had something to say...

 • Jennifer - Beantwoorden

  maart 30, 2017 at 14:56

  Oh leuk Zoë ❤❤

  • Manoah - Beantwoorden

   maart 30, 2017 at 14:59

   Thanks lieverd! Ja dat bloggen begint toch wel weer te kriebelen hoor ;-) x

Please leave a Comment